Potaissa Turda e noul lider la campionatului

Radu Lazăr (foto, la minge) a marcat 7 goluri pentu victoria echipei sale Potaissa Turda, în faţa CSM-ului din Bucureşti / Foto: Dan Bodea

Echipa masculină de handbal Potaissa Turda a câştigat mai clar decât o arată scorul (32-26, disputa cu fosta campioană a României, CSM Bucureşti. Astfel, Potaissa Turda este noul lider în Liga Naţională masculină de handbal. Prima repriză a fost echilibrată și la pauză, gazdele au intrat la cabine la adăpostul unui singur gol avans, scor 16-15. După reluare, însă, partida fost la discreţia clujenilor care s-au distanţat constant, la cinci goluri, scor 28-2, după care echipa din capitală a cedat definitiv iniţiativa.

Echipa clujeană putea să obţină o victorie mult mai confortabilă dacă, pe finalul partidei nu ar fi apărut relaxarea. În final, Potaissa s-a impus la 6 goluri diferenţă, scor 32-26. Radu Lazăr cu 7 goluri şi Ionuţ Rotaru cu 6, au fost principalii marcatori ai echipei din Turda. Cu cele 16 puncte acumulate în 7 meciuri, Potaissa a preluat şefia clasamentului Ligi Naţionale. Campioana în exerciţiu, Dinamo Bucureşti, are acelaşi număr de puncte ca şi Potaissa, dar golaveraj inefrior şi un meci mai puţin disputat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu