Potaissa Turda e noul lider la campionatului

Radu Lazăr (foto, la minge) a marcat 7 goluri pentu victoria echipei sale Potaissa Turda, în faţa CSM-ului din Bucureşti / Foto: Dan Bodea

Echipa masculină de handbal Potaissa Turda a câştigat mai clar decât o arată scorul (32-26, disputa cu fosta campioană a României, CSM Bucureşti. Astfel, Potaissa Turda este noul lider în Liga Naţională masculină de handbal. Prima repriză a fost echilibrată și la pauză, gazdele au intrat la cabine la adăpostul unui singur gol avans, scor 16-15. După reluare, însă, partida fost la discreţia clujenilor care s-au distanţat constant, la cinci goluri, scor 28-2, după care echipa din capitală a cedat definitiv iniţiativa.

Echipa clujeană putea să obţină o victorie mult mai confortabilă dacă, pe finalul partidei nu ar fi apărut relaxarea. În final, Potaissa s-a impus la 6 goluri diferenţă, scor 32-26. Radu Lazăr cu 7 goluri şi Ionuţ Rotaru cu 6, au fost principalii marcatori ai echipei din Turda. Cu cele 16 puncte acumulate în 7 meciuri, Potaissa a preluat şefia clasamentului Ligi Naţionale. Campioana în exerciţiu, Dinamo Bucureşti, are acelaşi număr de puncte ca şi Potaissa, dar golaveraj inefrior şi un meci mai puţin disputat.


Publicitate

Postaţi un comentariu