Potaissa a pierdut și returul cu Dinamo. Rămâne în lupta pentru bronzul național

Echipa masculină de handbal Potaissa Turda a pierdut cu scorul de 27-32 meciul doi din semifinalele Ligii Naționale, cu Dinamo, și a ratat astfel, calificarea în ultimul act al întrecerii interne. Învinsă în prima partidă la limită, scor 24-25, echipa clujeană nu a avut nicio șansă în disputa de la București, Dinamo fiind echipa superioară din primul, până în ultimul minut.

Doar de două ori s-a consemnat scor egal, la 1-1 şi 2-2. Apoi dinamoviștii au fost de neoprit astfel că, la pauză, tabela de marcaj indica deja un avans de patru goluri pentru roș-albi. La fel ca și în meciul de la Turda, portarul Heidarirad a fost din nou în zi mare reușind, printre altele, să pareze și două aruncări de la 7 metri ale clujenilor, în primele 10 minute de joc.

Practic paradele lui au dus-o pe Dinamo în finala campionatului pentru a treia oară consecutiv. Handbaliștii de la Potaissa s-au bătut pentru fiecare minge, chiar şi atunci când Dinamo s-a desprins la șase goluri, însă nu a fost suficient elanul pentru a opri ascensiunea bucureștenilor spre o nouă finală națională. Peste exact o săptămână, luni, 14 mai, Potaissa va disputa în Sala Sporturilor ”Horia Demian” manșa întâi a finalei Challenge Cup contra grecilor de la AEK Atena.

Distribuie:

Postaţi un comentariu