Potaissa a încheiat cu bronz cel mai bun sezon din istorie

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Echipa masculină de handbal Potaissa Turda a câștigat cu scorul de 21-20 meciul trei din finala mică a Ligii Naționale și a cucerit medaliile de bronz ale întrecerii interne. Clujenii încheie astfel, cel mai bun sezon din istoria clubului, în care au cucerit pentru prima oară un trofeu European, Challenge Cup și pentru a doua oară consecutiv medaliile de bronz în campionat. Finala mică a campionatului a fost una extrem de disputată.

În primul joc de la Turda, Potaissa s-a impus cu 26-24, dar a cedat categoric întâlnirea de la București, scor 30-36. În decisiv oaspeții au condus o singură dată pe tabelă (min. 6, scor 1-2), în restul timpului trupa lui Horațiu Gal căutând mijloacele cele mai eficiente de a sparge apărarea bine organizată a CSM-ului. La pauză a fost 13-13, dar în repriza a doua Potaissa a arătat că poate și are resursele necesară să se desprindă de adversar.

Chiar dacă handbaliștii CSM-ului au reușit la un moment dat să restabilească egalitatea, Potaissa s-a impus la limită și au terminat încă o dată pe podium întrecerea internă în handbalul masculin. Thalmaier (5 goluri), Szoke (4), Adomnicăi (3), Stamate (3), Asoltanei (2), Ignat (2), Rotaru (1), Lazăr (1), au fost marcatorii clujenilor în meciul cu CSM.

Distribuie:

Postaţi un comentariu