Polo / România s-a calificat la Campionatul European

Echipa naţională de polo pe apă a României a învins Anglia şi s-a calificat la turneul final al Campionatului European ce se va desfăşura în Ungaria

Echipa naţională de polo pe apă a României s-a calificat la Campionatul European, după ce a învins, la sfârşitul săptămânii, reprezentativa Marii Britanii, cu scorul de 18-7. Tricolorii s-au impus şi în manşa tur a duble confruntăriClujeanul Tiberiu Negrean a fost principalul marcator al României, cu 3 reuşite.

Au mai înscris Nicolae Diaconu (2), Daniel Teohari (2), Mihnea Chioveanu (2), Alexandru Ghiban (2), Andrei Creţu, Alexandru Matei (2), Dimitri Goanţă, Ramiro Georgescu (2). Turbeul final al Campionatului European de polo pe apă va fi găzduit de Ungaria şi se va derula în intervaluo 14-27 iulie.

S-au mai calificat Ungaria, în calitate de ţară organizatoare, Serbia, Muntenegru, Italia, Germania, Grecia, Spania, Franţa, Georgia şi Croaţia. Ultima formaţie se va decide duminică, dintre Olanda şi Rusia. Tragerea la sorţi a grupelor turneului final va avea loc pe 9 martie, la Budapesta.

Distribuie:

Postaţi un comentariu