Polo / CSM Oradea, aproape de primul punct

Patru înfrângeri în tot atâtea meciuri disputate în grupele Ligii Campionilor au contabilizat poloiștii de la CSM Oradea

Echipa de polo pe apă CSM Digi Oradea a fost aproape de ur rezultat mare în confruntarea cu formaţia sârbă VK Radnicki Kragujevac, pierdut în cele din urmă cu scorul de 6-8, în deplasare,   într-un meci din cadrul grupa B a Ligii Campionilor. Cele două formaţii au mers cap la cap până în ultima repriză, când sârbii au punctat de trei ori consecutiv şi sau desprins la 8-5.

Campioana României a făcut un meci bun, a condus cu 3-1, iar apoi a reuşit să revină de la 3-5 pentru Radnicki la 5-5. Ramiro Georgescu a marcat 3 goluri pentru CSM, Mihnea Chioveanu (2), iar Alex Popoviciu (1). În clasamentul grupei conduce AN Brescia cu 12 puncte, urmată de Radnicki Kragujevac, același număr de puncte cele două formații fiind departajate de golaveraj.

CSM Digi Oradea este codașa grupei fără niciun punct acumulat după patru jocuri. Etapa următoare, programată în 29 ianuarie, CSM Oradea va juca pe teren propriu cu Galatasaray.

Distribuie:

Nu există Comentarii

Postaţi un comentariu