Peste 70 de jucătoare la reunirea Olimpiei Cluj

Jucătoarele echipei de fotbal feminin Olimpia Cluj-Napoca au revenit pe teren după vacanța de iarnă. Peste 70 de jucătoare ale celor trei echipe din cadrul clubului clujean au revenit la antrenamente înainte de continuarea meciurilor din sezonul 2016/2017. Astfel, în lotul primei echipe a campioanei României vor evolua în partea a doua a seyonului 27 jucătoare. În lotul echipei Olimpia 2 vor evolua 21 jucătoare, iar lotul de junioare este format din alte 23 de fotbaliste.

Antrenamente la Polivalentă
În această perioadă loturile coordonate de antrenorul Mirel Albon se vor pregăti în mai multe locaţi, între care şi Sala Polivalentă. Nu vor lipsi nici şedinţele tehnice de TRX. În ceea ce privește noutățile pe care le aduce 2017, Olimpia Cluj anunță modificarea componenței staff-ului tehnic, începând cu acest sezon jucătoarele echipei Olimpia 2 fiind antrenate de profesorul Papuc Teodor și Alina Moraru, fostă antrenoare la FC Hunedoara.

Antrenorul Marius Feșnic va coordona echipa de futsal a clubului Olimpia și va antrena jucătoarele de la echipa de junioare a clubului alături de antrenorul Tiberiu Stranyezky. Cupa României, campionatul și un parcurs cât mai lung în UEFA Whomen Champions League sunt țintele Olimpiei Cluj în 2017. „Obiectivele clubului Olimpia și în acest an sunt cele deja cunoscute: titlul de Campioană a României, câștigarea Cupei României și câștigarea grupei de Champions League, pe care sperăm ca în acest an să o organizăm la Cluj-Napoca”, a declarat Alin Cioban, preşedintele executiv al clubului.

Oficialul campioanei a mai preciyat că loturile echipelor din cadrul clubului au fost convocate mai repede deoarece echipa națională va efectua zilele acestea un cantonament în Spania. „Reunirea lotului a fost realizată destul de devreme pentru a răspunde solicitărilor echipei naționale de senioare care are un stagiu de pregătire în Spania în perioada 15-25 ianuarie, însă avem obiective îndrăznețe și pentru junioarele clubului care în acest an vor participa la diferite turnee internaționale”, a mai spusAlin Cioban.

Echipă de futsal, noutatea începutului de an
În ceea ce privește modificările survenite la nivelul staff-ul tehnic, Alin Cioban consideră că acestea un plus de valoare clubului. „Mă bucură foarte mult continuarea parteneriatului cu domnul profesor Teodor Papuc și în acest an deoarece are o bogată experiență ca antrenor atât la LPS Cluj cât și la CFR Cluj, dar și acceptarea ofertei noastre de către Alina Moraru care sper să aducă clubului nostru un plus de valoare. Domnul profesor va continua și în acest an să răspundă de continuarea proiectului început în septembrie 2016, însă datorită faptului că în acest an fete din generația 2003 au drept de joc în Liga 1, am decis să preia și formația Olimpia 2.

O noutate reprezintă inițierea unui proiect de a avea și o echipă de futsal, coordonată de domnul Feșnic Marius, care să participe la turneele organizate de FRF. Grupa mică, adică junioarele clubului, vor continua sub comanda domnului Tiberiu Stranyezky ajutat de Marius Feșnic și sper ca în perioada imediat următoare să avem turnee și pentru generațiile 2005-2009”, a adăugat Alin Cioban.

Programul de pregătire
18-19 februarie – turneu de futsal U17 l la Odorheiul Secuiesc;
25-26 februarie – start Cupa României;
5 martie – start Superliga și Liga de tineret;
12 martie – start Liga1 și Liga 2.

Distribuie:

Postaţi un comentariu