Peste 100 de tenismeni juniori din România se întâlnesc, la Cluj, la Aegon Tennis Cup

Tenismenii juniori din România se întâlnesc la Cluj.

Aegon Tennis Cup reunește la Cluj 100 de sportivi din toată România şi face parte din calendarul competițional al Federației Române de Tenis ca turneu de categoria I.
Primele meciuri ale turneului vor avea loc sâmbătă, 23 august, începând cu ora 10.00, pe terenurile Winners Tennis Club, din Parcul Rozelor, urmând ca finalele să aibă loc în 27 și 28 august, pe fiecare categorie de vârstă.

Programul detaliat al meciurilor și informațiile zilnice despre desfășurarea turneului sunt disponibile pe pagina web a clubului, www.winners-tennis.ro.

Aegon România susține pentru al cincilea an consecutiv tenisul clujean, implicându-se în organizarea turneului național Aegon Tennis Cup. Competiția este dedicată juniorilor, băieți și fete, și acoperă toate categoriile de vârstă: 10, 12, 14, 16, 18 ani. Aceasta se desfășoară la Winners Tennis Club, în colaborare cu Federația Română de Tenis.
“Excelența se obține prin talent, multă muncă și perseverență. În tenis, dar și în viață. Ne bucurăm că avem și în acest an șansa de a fi implicați activ în cel mai important sezon competițional din România și să susținem startul viitorilor campioni din tenisul românesc.”, precizează Sînziana Maioreanu, CEO Aegon România.

Activă pe piața din România de peste 5 ani, compania de asigurări de viață Aegon are sediul central în Cluj-Napoca. La nivel internațional, Grupul Aegon este specializat în asigurări de viaţă, planuri de pensii şi soluţii investiţionale și activează cu succes în peste 20 de ţări din America, Europa și Asia.

Distribuie:

Postaţi un comentariu