”Perla” lui Hagi a ajuns la CFR

A transferat o echipă întreagă dar continuă să ceară jucători. Dan Petrescu s-a înțeles deja cu fostul internațional al României Cristian Manea. Fundașul are doar 19 ani și este cel mai tânăr fotbalist român care a evoluat în naționala ”Tricoloră”. Manea s-a format la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi și a debutat în prima ligă la FC Viitorul în sezonul 2013-2014. În 2015 a fost protagonistul unui transfer care a ridicat numeroase semne de întrebare.

Inițial s-a spus că a fost achiziționat de Chelsea Londra (fosta echipă a lui Dan Petrescu), pentru suma de 3 milioane de euro. Suma de transfer a rămas până azi o necunoscută, iar Manea a ajuns în Cipru, la Apollon Limassol, unde nu a reușit să se impună în primul 11 și a fost împrumutat în Belgia, la Mouscron. Sub conducerea lui Mircea Rednic, noul fotbalist al CFR-ului a prins doar 200 de minute, în trei apariții.

Cristi Manea era considerat cândva urmașul lui Dan Petrescu pe postul de fundaș dreapta al echipei naționale a României. Manea este al 12-lea transfer oficializat de CFR Cluj, după atacanții Marius Coman, Jeremy Bokila și Urko, fundașii Paulo Vinicius, Sasa Balic, Srgian Luchin, Alexandru Vlad mijlocașii Pelayo Novo Garcia, Ovidiu Hoban, Yasin Hamed și Juan Emmanuel Culio.

Distribuie:

Postaţi un comentariu