Perioadă ideală pentru U-BT

Foto: Dan Bodea

Echipa masculină de baschet U-BT Cluj traversează o perioadă excelentă, din punct de vedere sportiv, iar acest lucru se vede perfect în evoluțiile și mai ales în rezultatele pe care băieții lui Mihai Silvășan le-au înregistrat în ultima vreme. După succese pe linie în competiția continentală intercluburi, a venit rândul echipei Steaua București să simtă ce înseamnă să o înfrunți pe U-BT.

Clujenii au triumfat în fieful bucureștenilor, scor 95-84, iar acest lucru le-a redat poziția de lideri în campionatul intern cu 11 puncte, e drept la egalitate cu Steaua și BC Timișoara, ultimii având și un meci mai mult disputat. Primul sfert al partidei dintre Steaua și U-BT a fost de departe și cel mai spectaculos, încheiat cu scorul de 30-23 în favoarea alb-negrilor. Bucureștenii au preluat inițiativa în sfertul doi, dar nu au reușit să răstoarne situația de pe tabela de marcaj.

Al treilea sfert a fost și e spectaculos și s-a terminat la egalitate, scor 21-21, pentru ca în ultimul parțial clujenii să tureze din nou motoarele, suficient de mult încât să-și asigure o victorie confortabilă. Moldoveanu cu 26 de puncte, Rasic (23) și Dykes (20), au fost principalii marcatori ai echipei U-BT. ”Mă bucur foarte mult că am reușit să câștigăm acest cu una dintre contracandidatele noastre la titlu. Îmi felicit băieții pentru atitudinea cu care au intrat în teren, pentru dăruirea și concentrarea pe care le-au arătat pe parcursul jocului!

Au înțeles că este un meci foarte important pentru noi și au dat tot ce au avut mai bun. Nu trebuie, însă, să facem greșeala de a ne relaxa, este o simplă victorie, desigur, este foarte bună pentru moral, însă nu avem timp să ne relaxăm. Urmează un meci foarte greu miercuri, în Kosovo și pe urmă altul, din nou foarte greu, pe teren propriu cu Craiova”, a declarat Mihai Silvășan.

Distribuie:

Postaţi un comentariu