Performează împreună

Foto: Dan Bodea

După asocierea cu FC Universitatea Cluj, compania Irum (unul dintre sponsorii principali ai ”Șepcilor roșii”) a mai bifat o realizare prin care își consolidează statutul model românesc de succes în industria producției de tractoare agricole și forestiere, un model bazat pe inovație, seriozitate și un management inteligent.

Marți, Irum a lansat primul tractor românesc, un model conceput și realizat pe platforma fabricii Irum din Reghin. Acest tractor este destinat cu precădere fermelor mici și mijlocii și va fi vândut atât pe piața internă, cât și pe cele externe. Modelul a fost botezat Targo și va avea toate dotările necesare unui tractor modern, inclusiv comenzi prin radio și aer condiționat.

Înainte de lansare, tractorul a fost testat în România și în Italia, iar până la finalul acestui an se va finaliza procesul de omologare în cadrul Registrul Auto Român București. Fabrica Irum a fost fondată în anul 1953, pentru a repara utilaje și mecanisme agricole și forestiere. În anul 1969, la Reghin a început producția de tractoare articulate forestiere.

În plan sportiv compania Irum a semnat, în 2017, un parteneriat cu FC Universitatea Cluj care se întinde până în 2020. Astfel, echipa universitară evoluează încă din sezonul 2017/2018 cu logo-ul companiei pe piept.

Postaţi un comentariu