Performanță de excepție! Cinci titluri mondiale

Anca Bucur, sportiva născută la Târgu Mureș, care și-a șlefuit cariera la Cluj-Napoca, a devenit ”Miss Fitness Universe” pentru a cincea oară, depășind astfel, performanța Vandei Hădărean, fosta vicecampioană olimpică de la Barcelona (gimnastică artistică), care a dominat întrecerile mondiale de fitness între 2008 și 2011. Cu patru titluri mondiale câștigate deja, pentru Anca Bucur al cincilea a venit oarecum de la sine, sportiva fiind încă de la începutul întrecerii cotată cu șanse mari pentru câștigarea marelui trofeu. 

La ediția din acest an sportiva a concurat la categoria Fitness Pro Division – o divizie recunoscută pentru nivelul ridicat de dificultate în cadrul căreia se califică doar atletele care au câștigat anterior competiții importante organizate în Europa, America, Asia sau Australia, iar Anca a triumfat din nou. ”Credința mișcă munții din loc. Cu asta merg eu înainte, indiferent că e vorba de competiții, sau munca de zi cu zi. Lucrurile bune vin atunci când crezi în tine și muncești mult. Când faci sacrificii și găsești putere să mergi mai departe, în loc să renunți. Când pasiunea pentru ceea ce faci, este ceea ce te motivează în fiecare zi”, povestește Anca Bucur.

Anca predă cursuri de aerobic la centrele World Class din România. A început această muncă la Cluj, apoi s-a mutat în București. Cu pasiune și dăruire, ea antrenează și educă, motivează mii de oameni înspre un stil de viață sănătos. Competiția de la Miami nu va fi cu siguranță ultima din cariera ei, ne asigură sportiva. Citiți o fantastică poveste despre succes în Transilvania Reporter, ediția tipărită ce va apărea joi,  29 iunie.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu