Penalitate / Nici CFR nu a scăpat nepenalizată

CFR Cluj a pierdut derby-ul cu "U", iar din cauza incidentelor de la acel meci va evolua pe teren neutru la următorul joc de pe "teren propriu" / FOTO: Dan Bodea

Derby-ul Clujului dintre CFR şi Universitatea a adus pagube importante ambelor combatante. ”U” a fost penalizată cu 20.000 de lei şi interdicţia de a organiza următorul meci de pe teren propriu, pe Cluj Arena. La rândul lor, oficialii formaţiei din Gruia au fost înştiinţaţi că sunt obligaţi să organizeze următoarea partidă, în calitate de gazdă, în alt oraş decât Cluj-Napoca.

Astfel partida cu Petrolul Ploieşti, programată în cadrul etapei a XXVI-a, la data de 6 aprilie, va fi găzduită de stadionul din Mediaş, lucru confirmat de oficialul formaţiei din localitate, Ioan Horoba. Acesta a mai adăugat că echipa sa, Gaz Metan, nu va accepta să joace meciul din etapa a XXV-a cu Universitatea Cluj la Târgu Jiu, aceasta fiind una dintre cele patru localităţi avansate de reprezentanţii „Şepcilor roşii” pentru a găzdui înfruntarea dintre ”U” şi Gaz Metan. În proporţie de 90% acest meci se va juca la Bistriţa, conform oficialilor de la Universitatea.

Distribuie:

Postaţi un comentariu