Organigramă nouă la CFR. Revine Marian Copilu, dar și un director sportiv care a trecut pe la Steaua și Dinamo

sursa foto: digisport.ro

Campioana României la fotbal, CFR Cluj, nu mai este sat fără stăpân. Rămas fără conducător de la sfârșitul lunii septembrie, clubul feroviar își definitivează în aceste zile noua structură administrativă. Noul șef va fi Marian Copilu, omul care a condus clubul și în sezonul trecut, în care CFR a câștigat titlul de campioană. În funcția de director sportiv va fi numit Daniel Stanciu. Acesta a ocupat ultima dată aceeași funcție la clubul Hapoel Acre, din Israel. Stanciu activează în fotbal din 2012 și a mai lucrat la FC Timișoara, FC Vaslui, Steaua București, FCM și ASA Târgu Mureș, Dinamo și Poli Timișoara.

A confirmat zvonurile
Numele lui Daniel Stanciu era vehiculat de mai multă vreme ca potențial succesor al lui Bogdan Mara, fostul manager sportiv al CFR-ului, plecat din conducerea vișiniilor la începutul acestui sezon, imediat după demiterea lui Edward Iordănescu. Stanciu a fost văzut tot mai des în ultima perioadă în Cluj-Napoca, ba chiar a asistat la meciul dintre CFR și Universitatea Craiova, primul de la dispariția lui Iuliu Mureșan, încă președintele din acte al clujenilor. Ulterior, Marian Copilu a asistat la victoria feroviarilor de la Giurgiu (2-1 cu Astra).

”Mai mult ca sigur voi face parte din organigrama clubului în perioada imediat următoare. Vă spun asta pentru că am avut o discuție cu cei din conducerea clubului, cu o parte din acționari, cu domnul Băgăcean, care este președintele Consiliului de Administrație și aproape 100% mă voi alătura proiectului de la CFR”, a confirmat Stanciu pentru Digisport.

Viitorul oficial al campioanei a mai precizat că nu i s-au stabilit concret atribuțiile, și că va ști poziția pe care o va ocupa doar după ce Marian Copilu va confirma la rândul său revenirea la gruparea campioană. ”Sunt aproape finalizate și discuțiile cu Marian Copilu, dar nu pot să spun pe ce poziții vom activa, nici eu nici el. În ceea ce-l privește pe Marian probabil că vine în aceeași poziție în care a fost și sezonul trecut.

Sau dacă pleacă domnul Mureșan, probabil că va fi în locul lui, director general. Noi ne cunoaștem de foarte multă vreme, chiar am avut o relație de prietenie în urmă cu mulți ani dar drumurile noastre s-au despărțit. Am discutat în ultima vreme, cred că împreună vom putea face echipă foarte bună”, a mai spus Stanciu.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. tiberiu matei says:

    ” în funcția de director sportiv va fi numit Daniel Stanciu. Acesta a ocupat ultima dată aceeași funcție la clubul Hapoel Acre, din Israel. Stanciu activează în fotbal din 2012 și a mai lucrat la FC Timișoara, FC Vaslui, Steaua București, FCM și ASA Târgu Mureș, Dinamo și Poli Timișoara.”

    în 6 ani, 7 locuri de muncā ! bun meseriaş poate fi !

Postaţi un comentariu