Opt goluri de la Lemac, pentru fane

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a debutat fantastic în jocurile oficiale ale anului 2017. ”Studenții” au câștigat cu 14-1 meciul cu Viitorul Mihai Georgescu, primul al noului anîn Liga a IV-a Cluj. Tinerii jucători ai școlii de fotbal nici nu au apucat să realizeze că meciul a început și tabela de scor indica deja 3-0 pentru ”U” (min. 5).

Până la pauză trupa lui Marius Popescu a mai marcat de trei ori, dar a și încasat un gol de la Viitorul. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, în repriza a doua alb-negrii au ținut să le facă un cadou special superterelor care au fost prezente la meci și au mai marcat de încă opt ori. Eroul meciului a fost atacantul Brian Lemac, autor a 8 goluri, record absolut pentru un fotbalist român. Giurgiu, Potcoavă, Haţiegan şi Takacs, ultimul autor a unei „duble”, au fost ceilalţi marcatori ai Universităţii, care a beneficiat şi de autogolul lui Rotar.

Cifrele Universității sunt ireale pentru sezonul în desfășurare. ”U” a marcat de 96 de ori și au o medie de 6,4 goluri per meci. Lemac este golgheterul absolut cu 33 de reușite. Următorul meci al Universității este programat în deplasare, la lanterna roșie a campionatului, CFR Dej.

Distribuie:

Postaţi un comentariu