Omrani e liber…să se antreneze-n parcuri

Camera de Soluţionare a Litigiilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a decis că atacantul Billel Omrani nu poate fi legitimat la FCSB, dar nici nu poate fi folosit de CFR, nici măcar în amicale. Francezul de 25 de ani este în litigiu cu clubul din Gruia și, alături de impresarul lui, susţine că i-ar fi fost falsificată semnătura pe prelungirea contractului scadent, iniţial, la data de 30 iunie 2018.

În acest sens Omrani ar fi prezentat Comisiei de Soluţionare a Litigiitor o expertiză grafologică, iar aceasta ar susţine ipoteza fotbalistului. Între timp oficialii FCSB și-au anunţat interesul pentru fostul internaţional de juniori și tineret al Franţei. Mai mult, Gigi Becali, finanţatorul din umbră al FCSB, a anunţat că jucătorul ar fi semnat cu gruparea bucureșteană.

Camera de Suţionare a Litigiilor a prelungit termenul până la care va lua o decizie în aceasta speţă pentru data de 11 iulie. În tit acest timp presupusul contract al lui Omrabi cu FCSB nu poate fi înregistrat, dar nici clubul incriminat, CFR, nu are dreptul de a-l folosi în acţiunile oficiale.

Distribuie:

Postaţi un comentariu