Olimpia și FCM Baia Mare au terminat la egalitate în amicalul de la Ocna Șugatag

Sătmărenii au dat-o la pace cu băimărenii / Sursa foto: transilvania-tv.ro

Aflate în plin program de pregătire cele două veșnice rivale, Olimpia Satu Mare și FCM Baia Mare au jucat un meci de pregătire în stațiunea Ocna Șugatag. Băimărenii au deschis scorul scorul în minutul 55 prin Duruş însă după doar două minute, sătmărenii au egalat dintr-un penalty transformat de Molnar.

„Din punctul meu de vedere băieții s-au descurcat bine. Suntem mulțumiți de cum au jucat băieții cu toate că nu au avut multe ocazii. Tot ce pot să spun e că a fost un meci de pregătire foarte bun”, a declarat tehnicianul Olimpiei, Tiberiu Csik.

De partea cealaltă vicepreședintele clubului băimărean, Cosmin Filip, a declarat că meciul a fost de bun augur pentru ambele echipe și că tineii pe care i-a avut la dispoziție s-au descurcat foarte bine în fața unor adversari care evolueză într-o ligă superioară.

“ Pentru o echipă proaspăt promovată în Liga a 3-a, cum suntem noi,   cred că am făcut un meci bun, mai ales că echipa este formată mai mult din tineri jucători cu experiență de joc ceva mai redusă” a afirmat oficialul băimărean.

Tehnicienii celor două echipe, Ioan Onciu FCM Baia Mare și Tibi Csik, Olimpia Satu Mare au folosit următoarele formule de echipă:

Olimpia repriza I: Anca – Moș, Ene, Iuhas, Munteanu. Gavrilescu, Villand, Roghină, Zsiga, Bujor, Feier.

Olimpia repriza a II-a :Șuta – Cozma, Sabău, Hanus, Molnar, Micaș, Kinczel, Dragoș, Prodan, Schwartcopf, Bâtea.

FCM Baia Mare a început cu Bota în poartă, jucători de câmp Gherghel, Hodor, Zolbi, Duruş, Tarţa, Vanca, Gurgiu, Bogman, Ardeleanu şi Pomean. Au mai intrat Mateaş, Toma, Hotea, Boloş şi Gurza.

Cele două echipe se vor întâlni şi în 31 iulie, pe Stadionul „Viorel Mateianu”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu