Olimpia se prezintă la meciul de Cupă cu juniorii

Olimpia va evolua cu juniorii în meciul de Cupa României

Astăzi, de la ora 17.30, Olimpia Satu Mare urmează să joace în faza a IV-a a Cupei României cu Avântul Bârsana. Partida se va disputa pe terenul din Bârsana, echipa de Liga a IV-a din judeţul Maramureş fiind o adevărată “sperietoare” pentru echipele Ligii a III-a, pe care le-a eliminat în serie (Plimob Sighet, Unirea Dej și FC Universitar Baia Mare.)

Echipa maramureşană are şanse mari să treacă şi de această fază a competiţiei deoarece conducerea Olimpiei a hotărât să trimită în teren echipa de juniori A, antrenată de Cristi Popa.

“Am luat această decizie deoarece dorim să ne concentrăm efectiv pe meciurile de campionat. Partidele din Liga a II-a se arată a fi mult mai dificile faţă de ce eram noi obişnuiţi până acum. Nu mai dispunem de un lot atât de numeros cât aveam în sezonul trecut aşa că am hotărât că nu merită să ne obosim jucătorii şi în meciurile de Cupă. Plus că ar mai fi şi povestea de anul trecut, când după ce am eliminat o serie de echipe de Liga a II-a am jucat în 8-imi cu Rapid Bucureşti, meci care trebuia să-l disputăm la Satu Mare însă FRF a hotărât ca întâlnirea să se desfăşoare la Bucureşti. Şi uite aşa în loc să aducem câteva mii de spectatori pe Municipalul sătmărean partida a fost urmărită, pe Giuleşti, de doar câteva sute, lucru care ne-a stricat serios socotelile de marketing. “ ne-a declarat preşedintele clubului sătmărean, Dan Băbuţ.

Lotul Olimpia SM Juniori A este format din: Horvat, Ploieșteanu, Sălăjan, Mic, Nagy, Ban, Donca, Paul, Mihalca, C. Pop, P. Pop, Gulya, Stoica, Nistor, Lemac, Ștrempel – antrenor Cristian Popa.

Partida de la Bîrsana va fi arbitrată la centru de Paul Unimătean ajutat la cele două margini de Gabriel Bârjac și Tunyogi Ferenc, toți din Zalău. Observatori Mircea Ciglnean din Cluj și Dan Jiga din Bistrița.

Distribuie:

Postaţi un comentariu