Olimpia s-a impus în faţa celor de la FC Zalău

Partida s-a disputat la baza sportivă din Dorolț

Chiar dacă Liga a II-a la fotbal debutează de abia pe 7 septembrie, jucătorii Olimpiei şi-au început deja pregătirile. Dacă până acum au disputat trei meciuri amicale în compania unor adversari din Liga a IV-a, miercuri „galben albaştri” au jucat o partidă de pregătire în dauna fostei colege din Liga a III-a, FC Zalău. S-au jucat trei reprize a câte 40 de minute, sătmărenii impunându-se cu 7-4. Cocheta bază sportivă din Dorolţ a găzduit, miercuri, înainte de masă, partida de verificare dintre FC Olimpia şi FC Zalău, meci care s-a întins pe durata a 120 de minute de joc, tocmai pentru ca tehnicienii celor două echipe să poată testa toţi jucătorii aflaţi la dispoziţie. Desigur că în asemenea jocuri scorul contează mai puţin, dar totuşi, pe amatorii de statistici îi informăm că scorul a fost de 7-4 în favoarea „galben albaştrilor”. Pentru sătmăreni au marcat Gavrilescu (2 reuşite) Lemac, Dănilă, Dragoş și Cosma, iar pentru zălăuani au punctat Ardelean (3 reuşite), Cherecheş şi un autogol Ionaşcu. Antrenorul Tibi Csik s-a declarat mulţumit de prestaţia băieţilor şi speră să-i aducă la forma maximă până la începerea meciurilor oficiale.

“Am început destul de devreme pregătirile tocmai pentru a avea o cât mai bună prezenţă în Liga a II-a, mai ales că seria în care vom fi repartizaţi va fi una foarte valoroasă. Facem câte un antrenament zilnic şi încercăm să perfectăm cât mai multe jocuri de pregătire. Dorim să ne axăm şi în acest sezon pe jucătorii autohtoni şi din această cauză facem cât mai multe trialuri în rândul cadeţilor. Sigur că vom avea nevoie şi de jucători experimentaţi,   iar în acest sens suntem în discuţii cu jucători care au mai jucat la Olimpia iar momentan evoluează în Liga a II-a. Tot ce pot să vă confirm este faptul că în momentul de faţă Munteanu, Schwarckopf și Miron, jucătorii Luceafărului Oradea, vor evolua din sezonul acesta pentru noi, la care se adaugă Vlad Bujor care a ales să continue cu Olimpia chiar dacă la un moment dat îşi manifestase intenţia de a juca la altă echipă”, ne-a declarat antrenorul principal Tibi Csik.

Următoarea partidă de verificare a Olimpiei va fi tot în compania celor de la FC Zalău, sâmbătă, de la ora 11.00, la Zalău, după care se va merge într-un stagiu de pregătire la Ocna Şugatag

Distribuie:

Postaţi un comentariu