Olimpia, înfrângere în Liga Campionilor

Foto: Dan Bodea

Manșa tur dintre campioanele României și Suediei, Olimpia Cluj, respectiv Rosengard, s-a terminat cu victoria la limită a ”multinaționalei” suedeze, scor 0-1. Clujencele au jucat curajos, peste evoluțiile cu care și-au obișnuit suporterii, lucru remarcat de toți cei prezenți pe Cluj Arena. 

Foto: Dan Bodea

A fost însă o scăpare a defensivei lui Mirel Albon, cea din minutul 35 și Wieder a marcat singurul gol al întâlnirii. Până la faza golului, Lunca și Giurgiu au avut și ele două oportunități de a schimba tabela. În reprlică, suedezele au avut o bară prin Troelgaard. 

Și în actul secund clujencele au continuat să spere într-un rezultat de palmares, dar Lunca și Leinert au șutat de puțin pe lângă poarta lui McLeod. ”Le-am cerut fetelor să facem un meci bun, să încercăm să nu mai jucăm doar defensiv, să ne luptăm, atât cât putem, ba chiar să ne autodepășim, cu una dintre cele mai puternice echipe din fotbalul feminin din Europa. 

Foto: Dan Bodea

Fetele noastre, au făcut un meci bun și sunt mândru de ele, chiar dacă au fost și lucruri pe care va trebui să le punem la punct. A fost cel mai bun meci al nostru la nivel de tururi eliminatori de Champions League”, a spus la finalul întâlnirii Mirel Albon, antrenorul echipei. Meciul retur se va juca, miercuri, 11 octombrie, în Suedia.

Distribuie:

Postaţi un comentariu