Olimpia, fără victorie în turneul din Ungaria

"Galben-albaștrii” au terminat pe locul 4 turneul din Ungaria

În weekendul abia încheiat, Olimpia a participat, în Ungaria, la un turneu amical dotat cu „Cupa Olimpia”. Dacă în primul meci sătmărenii au capotat în fața celor de la Cigand, cu 1-0, chiar dacă au avut șase ocazii mari de gol, în meciul pentru  locurile 3-4 elevii lui Tibi Csik au trebuit să se recunoască învinși în fața echipei de Liga a III-a, Hajdúböszörményi TE.

“Galben-albaștrii” au deschis scorul în minutul 33 prin Villand, însă în partea a doua a meciului ungurii au marcat de două ori și i-au lăsat pe sătmăreni fără victorie în acest patrulater.

“ A fost un turneu bun de pregătire însă oboseala acumulată în cantonamentul de la Ocna Șugatag dublată de căldura insuportabilă din timpul meciului au contribuit la înfrângerile din Ungaria. Sigur că acestea nu sunt motive de scuză  dar nici nu facem un capăt de țară din niște înfrângeri în meciurile amicale.”, ne-a  declarat antrenorul Tibi Csik.

Olimpia a evoluat în următoarea formulă: Anca – Sabău, Micaș, Ene, Hanus, Cădar, Villand, Scvarzkopf, Zsiga, Feier, Dragoș. Au mai jucat: Botea, Kinczel, Roghină, Roatiș, Prodan.

Odată întorși acasă din Ungaria, jucătorii au primit liber până marți după amiază, când este programat primul antrenament al săptămânii. Apoi, miercuri, jucătorii Olimpiei se vor deplasa la Baia Mare pentru partida cu proaspăt promovata în Liga a III-a, FCM Baia Mare. Sâmbătă este programat un alt meci de pregătire, Olimpia urmând să întâlnească, la Dorolț, pe Cigand, echipa de Liga a III-a din Ungaria, unde evoluează mai mulți foști componenți ai echipei sătmărene.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu