Olimpia decisă să obțină puncte la Reșița

"Galben albaștri" își doresc o comportare cât mai bună în meciul de la Reșița

Olimpia Satu Mare întâlnește în etapa a II-a pe CSM Metalul Reșița, fostă CSM Râmnicu Vâlcea. Este o deplasare grea motiv pentru care clubul sătmărean a hotărât să facă deplasarea în Banat încă de joi.

“Am hotărât să plecăm încă de joi tocmai pentru a pregăti cât mai bine acest joc, care se arată foarte dificil. S-a văzut că în prima etapă cei de la Metalul, au făcut un joc bun în compania lui ASA Târgu Mureș și au pierdut la limită (n.r  ASA Târgu Mureș – CSM Metalul Reșița 1-0). Noi mergem să ne facem jocul nostru și sper să putem veni cu punct sau de ce nu, cu puncte.” ne-a declarat antrenorul Tibi Csik.

În afară de Florin Mureșan, accidentat, tot lotul “galben albaștrior” este valid așa că echipa de start a Olimpiei ar putea fi asemănătoare cu cea din partida cu FC U Craiova: Șuta (cpt) – Muntean , Bălău, Ene, Iuhas, Gavrilescu – Villand, Svarczkopf , Zziga, Bujor, Lemac.

De partea cealaltă antrenorul, Alexandru Pelici, se poate baza și el pe tot lotul valid așa că echipa de start a celor de la CSM Metalul Reșița ar putea fi: Pascal – Tomozei, Plecanciuc, Cr. Apostol, Vătăjelu  – A. Neagoe, Breşneni – Oară, Ad. Stoica, Szabo – M. Enciu.

Partida se va disputa pe stadionul “Mircea Chivu” din Reșița, sâmbătă de la ora 11.00.

Craiova lui Mititelu vs. “CraiOlguța”, derby-ul etapei a II-a

De departe cel mai așteptat meci al etapei a II-a este partida dintre Craiova lui Mititelu, exilată la Turnu Severin și” Craiolguța” echipa susținută de primăria din Bănie cu primarul Olguța Vasilescu ca principal simpatizant. Este cunoscut războiul dintre cele două echipe care recent au sărbătorit, fiecare în parte, 65 de ani de la înființare . Motiv de șicane a fost și locul de desfășurare a partidei care până la urmă va fi stadionul din Severin și nu “Ion Oblemenco” din Craiova, asa cum ar fi vrut Adrian Mititelu, patronul FC Universitatea Craiova.Alt meci interesant se anunță a fi UTA – ASA Târgu Mureș, cel puțin din prisma tradiției ce au prezentat-o odinioară cele două formații.

Program Liga a 2-a, seria a II-a, Etapa a II-a

CSM Rm Vâlcea – FC Bihor

CS Mioveni – Alro Slatina

Gloria Bistrița – Minerul Motru

FC U Craiova – CS U Craiova

CSM Metalul Reșița – Olimpia Satu Mare

UTA – ASA Târgu Mureș

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu