Olimpia Cluj – ASA Târgu Mureș, în finala Cupei României

Mihaela Ciolacu (foto, în roșu) a marcat o dublă în victoria echipei Olimpia Cluj, scor 6-0, în semifinala Cupei României contra celor de la Real Craiova

Echipele feminine de fotbal Olimpia Cluj-Napoca și ASA Târgu Mureș s-au calificat în finala Cupei României după ce au învins, în semifinale, formaţiile Real Craiova, scor 6-0, respectiv Fair Play București, scor 26-0. Cele două partide s-au disputat, marți, la Odorheiu Secuiesc. Formațiile învingătoare au avut misiuni simple în ultima etapă înainte de finala care va fi şi ultimul derby dintr-o serie de trei între cele două echipe, după cele două meciuri din Play-Off-ul Superligii.

Președintele clubului Olimpia Cluj-Napoca, Alin Cioban, a declarat, după partida cu Real Craiova, că meciul a fost unul destul de echilibrat însă nu s-a pus problema învingătoarei. „În ciuda rezultatului aș dori să felicit echipa din Craiova pentru respectul acordat Cupei României și acestei faze a competiției. Meciul a fost unul destul de echilibrat însă nu s-a pus niciodată problema învingătoarei în această partidă”, a declarat Alin Cioban.

Despre cealaltă semifinală disputată între formațiile ASA Târgu Mureș și Fair Play București, președintele clubului Olimpia Cluj-Napoca afirmă că scorul demonstrează valoare echipei de pe malul Mureșului. „Victoria echipei din Târgu Mureș în cealaltă semifinală, în compania echipei Fair Play București, arată că formația din Târgu Mureș este o echipă deosebit de valoroasă, cu un lot foarte bun și un staff tehnic pe măsură”, a mai spus Cioban.

Distribuie:

Postaţi un comentariu