Olimpia aşteaptă decizia FRF

Olimpia aşteaptă să debuteze în Liga a II-a

La Bucureşti trebuiau să se desfăşoare, ieri, tragerile la sorţi care să desemneze programul pentru sezonul competiţional  2013-2014 al Ligii a II-a. Cum însă există o totală nebuloasă în dreptul numărului de echipe care se vor înscrie în acest sezon, tragerile la sorţi au fost amânate pe 14 august. În prim plan este scandalul cu iz tragicomic din cazul „Chiajna – Rapid“ dar şi a celor două echipe din Craiova care încă nu se ştie exact care va primi dreptul de a evolua în Liga a II-a.

Preşedintele Comitetului Director al Olimpiei, Ioan Câmpan, cel desemnat să participe la această şedinţă, care nu a mai avut loc, ne-a declarat că şi alte echipe din eşalonul al doilea au anumite probleme, iar la această oră nu se cunoaşte cu exactitate numărul formaţiilor care vor lua startul în cele două serii.

” Deocamdată există cu certitudine doar 20 de echipe care s-au înscris în cele două serii de Liga a II-a. Un număr mic care trebuie să se mărească până la 14 echipe în fiecare serie. Vor retrograda ultimele cinci echipe iar din sezonul următor se doreşte două serii a câte 12 echipe cu play off şi play out. Dacă nu mai intervine nimic campionatul va începe pe 7 septembrie.” ne-a declarat oficialul Olimpiei.

Tot de la Câmpan am aflat că în aceste zile au venit în probe la Satu Mare trei cadeţi de la CFR Cluj, doi jucători de câmp şi un portar, care vor fi testaţi în amicalul de miercuri de la Dorolţ, când Olimpia va întâlni echipa de Liga a III-a din Ungaria, Kisvarada.

În cea ce priveşte lucrările de la stadion acestea se află în plină desfăşurare.

„Vor fi montate 1.500 de scaune galben-albastre, tribuna de sus va fi izolată, iar sala de protocol va fi modernizată. În partea de jos a stadionului va exista o sală de şedinţe, în care se vor ţine şi conferinţele de presă. Tribuna oficială va fi acoperită, iar la intrare vor fi amplasare camere de supraveghere. Lucrările vor fi gata în maximum trei săptămâni.” ne-a mai informat Câmpan.

Programul meciurilor amicale ale Olimpiei din această lună este următorul: pe 7 august vor juca la Dorolţ, cu Kisvarda ( de la ora 18.00), pe 10 la Pâncota, cu Şoimii, pe 14 primesc vizita celor de la FCM Bacău, pe 18 august cu Poli Iaşi, iar pe 24 cu FC Bihor.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu