O mână ”regulamentară” de ajutor pentru ”U”

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Handbalistele de la CS Universitatea Cluj au urcat o poziție în clasamentul Ligii Naționale după ce Comisia Centrală de Competiții a Federației Române de Handbal a decis ca meciul dintre Corona Brașov și Universitatea Cluj (scor 30-23 pentru brașovence), să fie câștigat la masa verde (cu 10-0) de către echipa clujeană. Oficialilor de la Corona li se impută greșeala de a fi folosit o handbalistă fără drept de joc.

Din cauză că regulamentul după care se desfășoară întrecerile interne de handbal feminin este ambiguu astfel că, cele două puncte câștigate de Universitatea s-ar putea întoarce în scurt timp în zestrea Coronei. Altfel, echipa clujeană a disputat, miercuri seara, un nou meci în Liga Națională, în deplasare la SCM Slatina, din cadrul etapei a VII-a.

După o primă repriză foarte bună la capătul căreia universitarele aveau un avantaj de cinci goluri, a urmat o repriză a doua foarte slabă. Practic în primele 10 minute de joc clujencele nu au reușit să marcheze niciun gol, permițând echipei gazdă să reintre în meci. În cele din urmă s-a terminat 22-22, un rezultat îngrijorător în condițiile în care SCM Slatina este ultima clasată și a obținut primul punct abia în etapa trecută, într-un meci cu Dunărea Brăila, o altă ”contracandidată” la retrogradare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu