Numără orele până la debutul în grupele EL. Foștii CFR-iști anticipează un rezultat pozitiv al vișiniilor

Foto: Dan Bodea

Campioana Ligii 1 își începe joi seara aventura în grupele Ligii Europa. Repartizată în grupa E, alături de Lazio, Rennes și Celtic Glasgow, feroviarii dau piept în meciul de debut cu deținătoarea Cupei Italiei, Lazio Roma. De la italieni lipsește Ștefan Radu, cel mai vechi jucător din lotul lui Simone Inzaghi.

Și din lotul CFR-ului lipsesc câțiva jucători importanți, între aceștia Paulo Vinicius, George Țucudean, Andrei Mureșan, sau Michael Pereira. Cea mai importantă noutate este recuperarea lui Culio. Argentinianul nu va fi titular, dar ar putea intra pe parcursul jocului. Conform Digisport cei doi antrenori vor începe disputa de pe arena din Gruia în următoarele formule de joc:

CFR (4-3-3): Arlauskis – Susici, Cestor, A. Burcă, Camora – Djokovic, Bordeianu, L. Aurelio – C. Deac, Omrani, Păun

LAZIO (3-5-2): Strakosha – Vavro, Acerbi, Bastos – Lazzari, Milinkovic-Savic, Cataldi, V. Berisha, Jony – Correa, Caicedo.

Revenirea CFR-ului în grupele Ligii Europa, după o absență de 7 ani, a stârnit interes major și în rândul foștilor jucători sau oficiali ai clubului feroviar. Astfel, Iuliu Mureșan, fost președinte al grupării vișinii, mizează pe o victorie a fostei sale echipe. 2-1 pentru CFR este scorul preconizat de Mureșan, care a încercat să intuiască și marcatorii: Omrani și Deac.

Fostul căpitan, Ricardo Cadu, și fostul antrenor Antonio Conceicao, sunt ceva mai temperați și prevăd un rezultat de egalitate între cele două combatante, în vreme ce fostul portar Andrei Marc merge și el pe victoria feroviarilor, la fel ca și Iuliu Mureșan, scor 2-1. Meciul CFR – Lazio este programat de la ora 19:55 pe stadionul „Dr Constatin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Distribuie:

Postaţi un comentariu