Număr limitat de bilete la Cupa Davis

Federaţie Română de Tenis a scos la vânzare 5.000 de tichete pentru meciul de Cupa Davis dintre România şi Spania, ce va fi găzduit de Sala Polivalentă Cluj-Napoca / Foto: Dan Bodea

Federaţia Română de Tenis a scos la vânzare, vineri la prânz, în variantă online, cele 5.000 de bilete pentru meciul de Cupa Davis, dintre echipele masculine de tenis ale României și Spaniei. Prețul unui bilet este de 90 de lei / zi, dar organizatorii avertizează că numărul de tichete ce poate fi achiziționat de o singură persoană este limitat la 6, pentru fiecare dintre cele trei zile dedicate evenimentului.

”Nu vom putea opri specula cu tichete, pentru că persoanele care fac acest lucru au foarte multe conturi de e-mail, dar măcar îi putem încetini. Acesta este motivul pentru care Federație Română de Tenis a decis limitarea numărului de bilete ce pot fi cumpărate de către o persoană”, a declarat Bogdan Bucurei, reprezentant al eventim.ro. Conform frt.ro, copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore pe care le însoțesc și care dețin un bilet valabil.

Întâlnirea dintre România şi Spania va avea loc în perioada 15-17iulie 2016, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri, 15 iulie, meciul de dublu va avea loc sâmbătă, 16iulie, iar duminică, 17 iulie, celelalte două meciuri de simplu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu