Nu toată lumea vrea în echipă cu Lupescu

Oficialii liderului Ligii 1 au refuzat invitația de a se întâlni cu Ionuț Lupescu, candidat la șefia FRF / Foto: Dan Bodea

Ionuț Lupescu, candidatul din partea Generației de Aur la șefia Federației Române de Fotbal, s-a întâlnit în aceste zile, la Cluj, cu reprezentanții câtorva dintre cluburile de fotbal din județ. Întâlnirile au avut loc la Cluj-Napoca și la Turda, iar la discuții au participat reprezentanții AJF Cluj, Sănătatea Cluj, Școala de Fotbal Ardealul, Școala de Fotbal Viitorul Cluj-Napoca, Liceul cu Program Sportiv și managerul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău. Oficialii CFR Cluj nu au participat la discuții, semn că nu sunt într-u totul de acord cu platforma program cu care Lupescu vrea să revoluționeze fotbalul românesc.

De altfel, Iuliu Mureșan declara în urmă cu câteva zile că preferă continuitatea la nivelul federației. Prezent la întâlnirea de la Cluj, Ioan Ovidiu Sabău a declarat că-l susține pe Lupescu, dar refuză orice ofertă din partea FRF. ”Am avut o ofertă de la Federația Română pentru a prelua postul de director al Comisiei Tehnice din cadrul federației, dar am refuzat-o. Eu îl susțin pe Lupescu pentru tot ceea ce a realizat în fotbal, ca jucător sau conducător.

El a fost director la UEFA, e un om foarte pregătit și tot fotbalul românesc ar avea de câștigat dacă ar câștiga, asta este părerea mea. El are în minte un anumit staff cu care vrea să lucreze, dar vă spun, în ceea ce mă privește, orice propunere primită de mine va fi refuzată, atâta timp cât sunt la Universitatea”, a spus Sabău. Pe 18 aprilie, fotbalul românesc își va alege noul șef din cei șase candidați înscriși: Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș, Sorin Răducanu, Victoraș Iacob și Adrian Teodorescu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu