Nimeni n-o bate pe CFR în amicale

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a terminat al treilea meci din programul de pregătire, fără înfrângere. Trupa lui Dan Petrescu a remizat, scor 2-2, cu NK Istra, ocupanta locului 6 în precedenta ediție a campionatului din Croația. Noua ”vedetă” a feroviarilor clujeni, Jeremy Bokila a deschis scorul în minutul 15, acesta fiind și primul gol pentru CFR, iar Omrani a dublat avantajul vișiniilor în minutul 24.

Pentru Omrani golul din meciul cu Istra a fost al treilea, atacantul marcând astfel, în fiecare partidă de verificare. În repriza a doua Dan etrescu a schimbat echipa, dar croații au fost cei care au arătat că au soluții să revină în joc. Halilovic a redus din diferență, iar Kitanovski a egalat cu patru minute înainte de finalul jocului. Nemulțumit de rezultat antrenorul clujenilor a anunțat noi transferuri. ”Încă mai vin jucători nepregătiți, dar, cu toate astea trebuia să câștigăm.

Dacă era un 5-2 nu se supăra nimeni, pentru că ei, în afară de cele două goluri, nu au ajuns la poartă. Culio a sosit, dar să vedem dacă poate juca. Când vii de acasă e greu să intri direct la meci. Nu cred că va fi pregătit pentru primele etape. Și vor mai veni jucători”, a anunțat Dan Petrescu. Înaintea meciului cu NK Istra oficialii CFR-ului i-au prelungit contractul portarului Cosmin Vâtcă. Următorul meci al ardelenilor va avea loc pe 2 iulie, cu slovenii de la NK Aluminij.

Distribuie:

Postaţi un comentariu