Nicio șansă în Cupa Regelui

Foto (arhivă): Dan Bodea

Echipa masculină de rugby CS Universitatea Cluj a pierdut și meciul cu Steaua București, scor 3-29, în cadrul etapei a treia din Cupa Regelui. Oaspeții și-au permis luxul de a începe meciul de pe terenul din Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu” fără Florin Vlaicu și Viorel Lucaci, iar clujenii au profitat și au deschis scorul prin Ionuț Mazăre, din lovitură de pedeapsă.

Ardelenii au știut să profite de lipsa jucătorilor steliști menționați, dar în minutul 39 Moyake Kuselo a culcat balonul în terenul de țintă al universitarilor și Steaua a intrat la cabine în avantaj, scor 3-5. Încă din primele minute ale reprizei a doua Steaua și-a arătat intențiile ofensive și a marcat de două ori prin Sosefo Sakalia și Ionuț Dumitru, ambii reușind câte un eseu.

Până la finalul partidei aripa militarilor, Alexandru Porojan, a mai înscris două eseuri și roș-albaștrii au preluat conducerea în clasamentul Cupei Regelui, iar în etapa viitoare va juca cu Știința Baia Mare. Universiatea Cluj a înregistrat al treilea eșec din tot atâtea meciuri și va evolua etapa viitoare în deplasare la Politehnicii Iasi.

Distribuie:

Postaţi un comentariu