Nicio min”U”ne la Sibiu, doar capăt de vis

”U” Cluj a câștigat cu 1-0 manșa a doua a barajului de menținere/promovare, cu FC Hermannstadt, dar a fost prea puțin pentru a face pasul spre elita fotbalului intern. Alb-negrii au controlat primul sfert de oră doar pentru că gazdele nu au simțit nicio presiune reală.

Prima oportunitate de gol a apărut abia în minutul 18 când Mățel a executat puțin pe lângă o lovitură liberă de la marginea careului. În dreptul „Șepcilor roșii” nicio ocazie decentă de gol vreme de o oră. Trupa lui Bogdan Lobonț a mers până la capăt pe mâna lui Goga, dar nici el nu a fost mai inspirat. Abia în minutul 62 Goga a părut periculos la finalizare, dar mingea trimisă cu capul a trecut pe lângă poarta lui Căbuz.

Până la urmă atacantul a răsplătit așteptările fanilor și a colegilor cu reușita din minutul 63. Gavra a pătruns în banda dreaptă, a centrat perfect pentru Goga, iar acesta a deschis scorul cu o execuție frumoasă. În mod surprinzător ”U” Cluj a făcut pasul în spate după reușita lui Goga. E drept că și sibienii au pus presiune pe alb-negrii.

Practic Hermannstadt i-a împins pe clujeni în propria jumătate datorită așezării perfecte din teren. Tsoumou a înscris și el în minutul 68, dar asistentul a indicat poziție afară din joc pentru atacantul sibienilor și clujenii mai aveau 25 de minute de speranțe. Două cornere la rând au fost ultima realizare a Universității care rămâne cu satisfacția victoriei de palmares de la Sibiu.

Manșa a doua a barajului cu FC Hermannstadt, care a îngropat speranțele fanilor clujeni, a fost probabil ultimul pentru mulți dintre veteranii „Șepcilor roșii”. Suporterii echipei așteaptă și demisiile întregului staf tehnic după ratarea obiectivului – promovarea.

„Este o victorie cu gust amar, dar rămâne o victorie. E prematur să vorbim despre schimbări. Zilele următoare o să vedem ce s-a făcut până acum și ce trebuie făcut. E prematur să spun acum dacă rămân sau plec”, a declarat Bogdan Lobonț, la finalul partidei de la Sibiu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu