Nici mai mult, nici mai puțin, doar stilul „Super Dan”

Foto: Dan Bodea

Fără emoții, simplu, plictisitor, dar eficient, CFR a câștigat cu 1-0 meciul cu Astra Giurgiu, din etapa a treia a fazei play-off a Ligii 1. Ca într-un film prost, ambele formații au dat senzația că evită să joace fotbal. Lullaku a căzut în careu (min. 1) cerșind o lovitură de la 11 metri.

Omrani s-a aruncat și el în suprafața de pedeapsă a oaspeților (min. 29), dar centralul Marian Petrescu a uitat „regula jocului” din precedentul mandat al lui Dan Petrescu pe banca vișiniilor. Cândva orice cădere în careu, sau în apropierea lui, era echivalentă cu un penalti pentru feroviari. În meciul contra Astrei, Omrani a rămas doar cu încercarea. Între cele două încercări de a păcăli brigada de arbitri, Lullaku și Ioniță, în decurs de doar câteva zeci de secunde, au trimis singurele șuturi pe poartă din prima repriză.

După 45 de minute campioana țării era în grafic: un șut, o cădere în careu, 0-0. În actul secund Dan Petrescu l-a trimis în teren pe Moutinho, în locul lui Ioniță, semn că fostul internațional va avea și de această dată viață grea cu „Super Dan”. Deac și nou intratul pe teren au trimis două mingi spre poarta lu Lazar, niciuna demnă să dea palpitații măcar copiilor de mingi. În minutul 60 Bordeanu a marcat cu un șut la firul ierbii, de la marginea careului și a adus victoria pentru feroviari.

Distribuie:

Postaţi un comentariu