N’Guessan e mai aproape de CFR decât Ioniță

sursa foto: lequipe.fr

Conducătorii clubului din Gruia au sperat că vor da două lovituri în această iarnă, prin aducerea lui Țucudean și Alexandru Ioniță, ultimul de la Astra. Cei doi sunt fotbaliștii care completează podiumul în clasamentul golgheterilor, cu 11, respectiv 10 goluri. Numai că Ioniță este blocat de patronul giurgiuvenilor, Ioan Niculae, din cauza unei datorii mai vechi pe care CFR-ul a uitat să o plătească în schimbul transferului lui Mirko Ivanovski.

Și totuși, CFR-iștii au făcut mai multe oferte Astrei, pentru a-i da drumul lui Ioniță. Mai întâi a fost vorba despre 700.000 de euro plus doi jucători. Apoi suma a mai crescut puțin, dar în tranzacție mai intra un singur jucător, nu doi. Dan Nistor ar fi trebuit să fie moneda de schimb, dar fotbalistul a refuzat și a fost cedat la Dinamo. În ultima încercare, de această dată oficială, oficialii CFR-ului ofereau un milion de euro plus Bryan Nouvier.

”S-a făcut ofertă Astrei, au fost discuții. Nu s-a ajuns la o înțelegere. Nu am reușit. Am făcut ofertă în scris la club, dar nu am primit un răspuns favorabil. Nu am ajuns la un acord financiar”, a spus Mureșan, pentru Digisport. Conform sursei amintite, publicația L’Est Republicain scrie că formația din Gruia este aproape să-l aducă pe Serge N’Guessan, internațional ivorian, un mijlocaș defensiv de 23 de ani legitimat în liga a doua din Franța, la Nancy.

N’Guessan se va alătura lotului CFR-ist în cantonamentul din Spania și va încerca să-l convingă pe Dan Petrescu să-l păstreze în lot pentru partea a doua a sezonului. Serge N’Guessan este cotat de site-urile de specialitate la 600.000 de euro. Deși este considerat un fotbalist de perspectivă, N’Guessan a bifat doar 17 partide în tricoul lui Nancy, într-un an și jumătate. Mijlocașul a debutat la naționala Coastei de Fildeș în octombrie 2015, la vârsta de 20 de ani. În acest moment are 14 prezențe și două goluri înscrise pentru naționala ”Elefanților”, așa cum este supranumită prima reprezentativă a Coastei de Fildeș.

Distribuie:

Postaţi un comentariu