Negruț a semnat cu Olimpia

Atacantul CFR-ului, Sergiu Negruț (la minge) va evolua sub formă de împrumut la Olimpia Satu Mare/ FOTO: Dan Bodea

Proaspăt revenită în Liga a II-a, Olimpia Satu Mare a reușit o primă mutare surprinzătoare. Atacantul Sergiu Negruț, legitimat la CFR Cluj, a semnat cu gruparea sătmăreană, un contract valabil până la sfârșitul viitorului sezon. Fotbalistul va evolua sub formă de împrumut la Olimpia, deși era curtat insistent de conducerea echipei Damila Măciuca, pentru care a jucat și în returul campionatului trecut.

 

”Ni l-am dorit foarte mult pe Sergiu, este un atacant clasic de careu, are o foarte bună tehnică în regim de viteză, are forță, vine de la un club mare (CFR Cluj n.r.) și sunt convins că ne va ajuta mult pentru a ne atinge obiectivele”, a declarat antrenorul Olimpiei Satu Mare, Tiberiu Cisck. Sergiu Negruț are 20 de ani și este un produs al Școlii de fotbal ”Zoli Ivansuc”, de unde a fost achiziționat de CFR, în 2010, iar un an mai târziu a debutat în Liga I, într-un meci cu Rapid București.

 

În prima parte a campionatului trecut Negruț a fost împrumutat la Unirea Alba Iulia, unde a prins nouă meciuri și a marcat un gol, în egalul, scor 1-1, cu FC Argeș. După retragerea echipei din campionat, atacantul a trecut sub comanda lui Claudiu Niculescu, la Damila Măciuca. A jucat în 10 partide pentru alb-verzi și a marcat 4 goluri. În această vară a fost rechemat la CFR Cluj, alături de care s-a pregătit în inter-sezon, iar din această toamnă va îmbrăca tricoul Olimpiei. Sătmărenii vor debuta în Liga a II-a, în 7 septembrie, contra echipei lui Adrian Mititelu, FC U Craiova.

Distribuie:

Postaţi un comentariu