Naționala României luptă cu Grecia și Ungaria pentru calificarea la Euro2016

Naționala României începe drumul spre un nou turneu final.

La doar câteva luni de la meciul de baraj cu Grecia, pe care România la pierdut, ratând astfel șansa de a se califica la mondialul din Brazilia, „tricolorii” primesc șansa ravanșei. Astfel, pentru calificarea la Campionatul European din Franța-2016, România va da piept cu Grecia, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord și Insulele Feroe.

Naționala de fotbal a României începe drumul spre un nou turneu final. Lupta pentru calificare se va purta cu cunoștințe mai vechi ale naționalei României. Repartizată în grupa F și extrasă din urna a treia valorică, România va juca cu fosta adversară din barajul pentru calificarea la Mondialul din Brazilia, Grecia, fosta adversară din preliminariile aceluiași turneu, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord și Insulele Feroe.

Meciurile se vor disputa în sistem tur-retur, primele două echipe clasate în grupă calificându-se automat. Euro 2016 este primul turneu final la care se califică 24 de echipe. În calificările pentru acest turneu va juca și selecționata Gibraltarului, aflată la prima apariție într-un astfel de eveniment.

Vă prezentăm și componența celorlalte grupe de calificare:

GRUPA A

Olanda
Kazakhstan
Islanda
Letonia
Turcia
Cehia

GRUPA B

Bosnia
Andorra
Cipru
Țara Galilor
Israel
Belgia

GRUPA C

Spania
Luxemburg
Macedonia
Belarus
Slovacia
Ukraina
GRUPA D

Germania
Gibraltar
Georgia
Scoția
Polonia
Irlanda

GRUPA E

Anglia
San Marino
Lituania
Estonia
Slovenia
Elveția

GRUPA F

Grecia
Faroe
Irlanda de Nord
Finlanda
ROMÂNIA
Ungaria 

Distribuie:

Postaţi un comentariu