Mureșan confirmă! Țucudean va juca la CFR

Sursa foto: ziarulconstanta.ro

Al doilea golgheter al Ligii 1, George Țucudean (autor a 11 goluri în prima parte a sezonului 2017/2018), va evolua din 2018 la CFR Cluj. Anunțul a fost făcut de oficialul clubului feroviar, Iuliu Mureșan. ”Pot să zic că e rezolvat Ţucudean. Lucrăm de mult la acest transfer. Este un vârf de atac foarte bun, cu fizic, este un golgheter şi sper să-l avem la pregătire din prima zi în noul an. Ţucudean joacă de plăcere, nu pentru bani, ca alţi jucători. Este un băiat de caracter şi este foarte important acest lucru”, a dezvăluit Mureșan la Look TV.

George Țucudean și Alexandru Ioniță sunt principalele ținte ale CFR-ului pentru perioada de transferuri din prima perioadă a anului viitor. Liderul clasamentului Ligii 1 are al treilea cel mai bun atac din actualul campionat, cu 35 de goluri (după FCSB – 45 și CSU Craiova – 36), însă, golgheterul echipei este Emmanuel Culio cu 6 reușite, toate din lovituri de la 11 metri. Atacanți din echipa antrenată de Dan Petrescu au dezamăgit în prima parte a sezonului.

Urko Vera a marcat doar 5 goluri, iar Billel Omrani și Ibrahima Balde au câte 4 goluri marcate în vreme ce Marius Coman a evoluat în doar patru partide fără să marcheze vreun gol. Noua achiziție, George Țucudean, are 26 de ani și a mai evoluat în carieră la UTA Arad, Dinamo, Standard Liege, Charlton Londra, FCSB, ASA Târgu Mureș și Pandurii Târgu Jiu și are o medie de 8,4 goluri pe sezon.

Distribuie:

Postaţi un comentariu