Motorsport / Marius Paşca, locul I în Bulgaria

Maramureşeanul Marius Paşca a făcut spectacol la Shumen Trophy una dintre cele mai atractive competiţii de off-road 4x4, din Bulgaria

Pilotul maramureşean Marius Paşca, de la clubul sportiv Xtreme Adventure Baia Mare a terminat pe prima treapă a podiumului de premiere la competiţia internaţională de off-road 4×4 desfăşurată în Bulgaria, la Shumen.

Maramureşanul a alergat în competiţie, în calitate de copilot, alături de Oleg Negara de la clubul sportiv GTC MotorSport. La Shumen Tropfy podiumul a fost integral românesc, pe lângă învingătorii amintiţi, treapta a doua fiind ocupată de echipajul Robert Ţuţuianu şi Andrei Piedemonte, iar pe trei au sosit Andrei Marian şi Romică Chiriac.

Competiţia ajunsă la ediţia a XIII-a a reunit echipaje din Bulgaria, România, Austria, Turcia şi Albania. ”Am alergat în condiţii meteo extreme, deloc prielnice pentru competiţie dar, care până la urmă au sporti spectaculozitatea întrecerii. Am avut zăpadă şi sub zăpadă, noroi şi noroi cu frunze“, a explicat Paşca.

Distribuie:

Postaţi un comentariu