Moroșenii i-au bătut, amical, pe sătmăreni

Băimărenii s-au impus în fața eternilor rivali din Satu Mare

Stadionul  “Viorel Mateianu” din Baia Mare a găzduit  un nou meci de pregătire dintre echipele FCM Baia Mare și Olimpia Satu Mare. Dacă în urmă cu o săptămână scorul a fost nedecis, 1-1, de data aceasta “minerii” au reușit să se impună cu 2-1.

Mai proaspeți, mereu primii la minge și mai periculoși, băimărenii au dominat primele 45 de minute. De altfel elevii lui Ioan Onciu vor fi cei care vor deschide scorul prin Ardeleanu, în minutul 25. Băimărenii își mai crează câteva mari ocaii de gol însă cei care vor înscrie vor fi “galben albaștrii”, prin Bujor, minutul 40, care transformă perfect un penalty obținut de Zsiga.

În partea a doua a întâlnirii scenariul este în mare parte identic cu primul mitan, gazdele fiind cele care au dat tonul partidei. În minutul 65 Iațu readuce echipa băimăreană în avantaj iar partida se termină cu victoria echipei de pe Săsar.

Mai trebuie să spunem că pentru Olimpia a jucat în probe portarul Szekely, venit de la Delta Tulcea dar care este originar din Dej.

“A fost un meci bun, având în vedere că este abia a doua partidă de pregătire din această vară. A fost o partidă echilibrată, care însă nu a avut foarte multe ocazii de poartă. La 1-0 am avut două ocazii mari, dar am ratat, iar Olimpia a egalat dintr-un penalty clar. Am reuşit să marcam şi partea a doua şi am obţinut prima noastră victorie din acest stagiu de pregătire”, a declarat vicepreşedintele FCM Baia Mare, Cosmin Filip.

 

De partea cealaltă, antrenorul sătmărenilor Tibi Csik, pune eșecul pe seama oboselii  acumulate în Cantonamentul de la Ocna Șugatag.

„ S-a văzut că am acumulat oboseală încă în turneul din Ungaria. Băieții au fost greoi și în acest meci însă încet ne vom reveni. Pot să zic că a fost un meci bun de pregătire și sper că până la începerea meciurilor oficiale să fim la un tonus optim” a declarat antrenorul sătmărenilor.

Cele două echipe au evoluat în următoarele formule:

FCM Baia Mare

 

prima repriză: Bota – Gherghel, Hodor, Zolbi, Duruş, Tarţa, Vanca, Giurgiu, Răduneaţă, Ardeleanu, Morar

repriza secundă: Bota (Iura) – Hotico, Ignat, Toma, Gherman, Gherghel (Gurza), Lazăr, Balmoş, Szentlaszloi, Iaţu, Pomean

 

Olimpia Satu Mare

 

prima repriză: Szekely – Muntean, Ene (min. 26 Sabău), Micaș, Iuhas, Gavrilescu, Villand, Scvarzkopf, Zsiga, Feier, Bujor.

repriza secundă:Szekely –Iuhas, Sabău,  Moș, Hanus, Molnar, Gavrilescu, Roghină, Kinczel, Prodan, Dragoș,

Distribuie:

Postaţi un comentariu