Milionarul Țucudean, prezentat oficial la CFR

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj l-a prezentat oficial, marți, pe George Țucudean, noul atacant al lui Dan Petrescu. Autor a 11 goluri în primele 22 de etape din Liga 1, performanță ce-l plasează pe poziția a doua în topul golgheterilor, fotbalistul a ajuns la liderul ligii 1 pentru suma de 1.000.000 de euro. Noul om de gol din Gruia a mărturisit că la Viitorul nu mai avea nicio motivație. ”La Viitorul am câștigat campionatul și îmi doresc același lucru și la CFR. Acolo <<la Viitorul Constanța – n.a.>> am obținut maximum din ce se putea și s-a cam terminat.

Acolo e un proiect pentru jucătorii tineri, iar eu eveam nevoie de o nouă provocare. Am venit la un club mare, care a mai câștigat campionate. Știu că aici e concurență mare, dar pe mine acest lucru mă motivează”, a spus al doilea golgheter al țării. Transferat în luna martie anul trecut la Viitorul Constanța, Țucudean a bifat 26 de partide în Liga 1, a înscris 15 goluri și a cucerit un titlu de campion al României. Interesant este faptul că George Țucudean este unul dintre cei mai bogați fotbaliști români, familia lui având o avere mai mare decât a fostului său patron de la Viitorul, Gică Hagi.

Conform revistei Capital, care alctătuiește anual topul celor mai bogați 300 de români, familia lui Țucudean ocupă poziția 268 a clasamentului cu o avere estimată la 25 de milioane de euro, cu unul mai mult decât averea lui Hagi (24 de milioane). Bunicul lui George Țucudean este producător de mobilă și mai deține și un centru comercial în Arad. La fel de interesant este și faptul că presupusul patron al CFR-ului, contabilul Marian Băgăcean, nu apare în Top 300 Capital. În cadrul conferinței de presă a fost prezentat și Valentin Costache, fotbalist achiziționat de CFR încă de anul trecut.

Oficialii din Gruia au anunțat că în cantonamentul din Spania va mai ajunge un fotbalist. Ar putea fi vorba despre Alexandru Ioniță, reprezentanții CFR-ului și ai Astrei urmând să aibă, miercuri, o discuție care să lămurească situația fotbalistului. ”Pe Ioniţă îl vrem, dar transferul a intrat într-un oarecare impas şi să vedem dacă vom putea rezolva. Ne-ar plăcea să vină la echipă, dar ne vom descurca şi cu Ioniţă şi fără Ioniţă”, a spus Iuliu Mureșan. Oficialul vișiniilor a mai spus că Dan Nistor va face deplasarea cu echipa, în cantonamentul din Spania, chiar dacă în ultima vreme s-a vehiculat că jucătorul ar putea fi monedă de schimb pentru transferul lui Ioniță de la Astra.

Distribuie:

Postaţi un comentariu