Micii şahişti sătmăreni au impresionat la Openul Aradului

Micii şahişti sătmăreni au ocupat locuri fruntaşe la Openul Aradului

Aradul a găzduit de curând un turneu puternic de șah la care au participat peste 150 de copii din mai multe localități ale României și din străinătate. La această competiţie dedicată sportului minţii au participat şi sportivi sătmăreni, de la CS Unio şi LPS, la diferite categorii de vârstă, 8, 10 şi 16 ani, după cum urmează: Hejja Irisz Hanna, Miron Cezar Andrei, Hejja Adam (cat. 8 ani) şi Angheulş Alin (16 ani) de la CS Unio, și Rareş Moldovan de la LPS (16 ani).

Mezinul competiţiei a fost Adam Hejja, cel care la vârsta de 6 ani a impresionat pe toată lumea cu cunoştinţele lui şahiste deşi se află la o vârstă atât de fragedă. El a şi fost recompensat de altfel cu o diplomă pentru cel mai tânăr participant. În schimb sora lui, Irisz, a reuşit să câştige locul I la 8 ani fete şi să termine pe locul patru la general.

Cezar, tot la categoria 8 ani, a terminat concursul pe locul 5, iar Rareş, reprezentând LPS-ul a terminat pe locul 6. Alin Angheluş a prins o zi ceva mai proastă şi a terminat pe locul 17.

Distribuie:

Postaţi un comentariu