”Meci școală” și victorie lejeră la Baia Mare

Foto: Dan Bodea

Lideri în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin, echipierii de la U-BT au avut o misiune ușoară în meciul de la Baia Mare cu ultima clasată, Municipal Olimpic. Întâlnirea nu a avut istoric, din primul și până în ultimul minut echipa clujeană fiind la conducere. Alb-negrii aveau deja un avans de 15 puncte, după primul sfert (28-13).

În cel de al doilea, altfel cel mai puțin spectaculos, s-au marcat doar 28 de puncte și a fost adjudecat tot de către U-BT cu 15-13. După pauza mare nu au mai contat decât numărul de puncte marcate de oaspeți. De partea gazdelor singurul obiectiv era acela de a nu pierde la o diferență prea mare. ”A fost un meci pe care l-am tratat profesionist și îi felicit pe băieți pentru acest lucru.

Ne-am făcut viața ușoară încă de la început și mă bucur că meciul a decurs așa, fiindcă am putut să rotim tot lotul. Băieții s-au descurcat bine și sunt mulțumit cu acest lucru”, a spus antrenorul Mihai Silvășan. Cu 13 victorii din 15 meciuri disputate U-BT Cluj continuă să conducă în clasamentul Ligii Naționale. Etapa viitoare clujenii primesc vizita Stelei. Meciul este programat duminică, la Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu