Meci dificil în Capitală pentru baschetbalistele Universității Cluj

Foto: Dan Bodea

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj se va deplasa sâmbătă, 12 octombrie, în București, pentru duelul cu CS Rapid București. Disputa contează pentru etapa a doua Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Confruntarea dintre cele două grupări din Sala Rapid va începe la ora 12.00. Brigada de arbitrii va fi formată din duetul Stamate Alexandru –  Badea Bogdan Alexandru.

Sâmbătă se va înregistra întâlnirea cu numărul 12 din ultimii opt ani dintre Universitatea Cluj și Rapid București. În tot acest timp, rapidistele s-au impus de șapte ori, în timp ce adversarele lor doar de patru.

În prima etapă a acestei ediții de campionat, sportivele de la Rapid s-au impus în deplasarea de la Galați, scor 80-70. Conducătoarea de joc a formației bucureștene, Florina Diaconu, a izbutit un meci foarte bun împotriva echipei din Galați. Florina a marcat 33 de puncte și a pasat decisiv de șapte ori pentru un indice de 33 la eficiență, totul în 40 de minute petrecute pe parchet.

De cealaltă parte, fetele pregătite de Florin Covaciu au fost învinse pe teren propriu de campioana en-titre ICIM Arad, scor 51-77. Judit Kajdacsi din tabăra Clujului s-a remarcat 12 puncte marcate și 20 de mingi recuperate.

Distribuie:

Postaţi un comentariu