Marius Ancuţa prezintă meciul Higgins vs Doherty

Meciul demonstrativ de snooker dintre John Higgins și Ken Doherty, care se va disputa la data de 4 martie la Cluj-Napoca va fi prezentat de una din cele mai avizate voci ale snookerului în România, comentatorul Eurosport Marius Ancuța. Confruntarea dintre cei doi campioni mondiali va avea loc la Sala Sporturilor Horia Demian, în cadrul Betfair Romania Snooker Days.

Marius Ancuța este unul dintre cei mai buni comentatori de snooker din Romania, recunoscut drept o voce documentată și profesionistă a Eurosport-ului, care, alături de partenerul său de comentariu, campionul național Daniel Bontea, pune în valoare snooker-ul, dându-i un farmec aparte. Indiferent că vorbim de Campionatele Mondiale sau de turneele majore europene sau asiatice, toți campionii au intrat în casele și inimile românilor prin intermediul vocii sale și al Eurosport-ului. Duo-ul Ancuța – Bontea își împarte simpatia între doi campioni ai snookerului: Jimmy White este jucătorul preferat al lui Marius Ancuța, iar Ken Doherty al lui Daniel Bontea.

“Prezența celor doi campioni la un interval atât de scurt după vizita lui Ronnie O’Sullivan și a campionului mondial în exercițiu, Stuard Bingham, confirmă faptul că România ajunge, deși târziu, în atenția lumii snookeristice. Ceea ce Eurosportul a sădit în sufletul românilor, în aceste vremuri înflorește. Felicit din inimă sectorul privat ce a hotărât să se implice în răspândirea fenomenului și în țara noastră.” spune Marius Ancuța. Biletele pentru meciul demonstrativ sunt disponibile online pe Biletmaster.ro, la casa de bilete a Teatrului Național și la Snooker Club Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu