Marian Băgăcean e noul patron al CFR

Foto: Dan Bodea

S-a elucidat misterul noului investitor la fosta campioană a României, CFR Cluj. Marian Băgăcean este noul număr 1 al clubului feroviar, după ce a cumpărat 62% din acțiunile grupării care în vara anului trecut cucerea, pentru a patra oară, Cupa României. Președintele vișiniilor, Iuliu Mureșan, a confirmat tranzacția, dar a precizat că acesta va fi prezentat oficial abia în a doua jumătate a lunii aprilie, când se dorește ieșirea din insolvență a clubului. ”E un om de afaceri român.

E vorba despre Marian Băgăcean, dar nu vrea să vorbească prea multe acum. Vrea să vorbească după ce se termină cu insolvența. A cumpărat 62% din acțiuni. Acum vom încerca să ieșim din insolvență și să jucăm din nou în cupele europene”, a confirmat Mureșan, pentru Dolcesport. Conform Ziua de Cluj Marian Băgăcean deține mai multe companii: ART CONSULT SRL, în care asociat unic, SMARTCONS MRU, în care este asociat cu soţia sa, şi MASTERCONT MRU, pe care o controlează.

CFR Cluj a fost condusă, începând din 2002, de Paszkany Arpad, care s-a retras în 2014. Un an mai târziu, clubul a intrat în insolvenţă. Preşedintele Iuliu Mureşan afirma de curând că CFR va ieşi din insolvenţă în primăvara lui 2017, pentru a putea participa în cupele europene în 2018. “Feroviarii” au o vitrină plină de trofee: în ultimii 15 ani, au câştigat trei campionate, patru Cupe ale României şi două Supercupe.

Distribuie:

Postaţi un comentariu