Mărginean îi cere demisia lui Ganea. Tehnicianul refuză

Ganea nu vrea să plece de la "U" / Foto: Dan Bodea

Remiza cu Săgeata Năvodari l-a înfuriat pe Ioan Mărginean. Președintele Universității i-a cerut demisia lui Ionel Ganea după jocul din această seară. “Trebuia să câștigăm, acest punct nu ne ajută la nimic. Suntem în comă, iar dacă pacientul e în comă punem perfuzie. Ori schimbăm toată echipa, ori antrenorul. Ce-i mai simplu? Antrenorul răspunde de rezultate. Sper ca prietenul meu Ganea să se gândească bine și să reziliem contractul pe cale amiabilă. Dacă nu vrea, o să mă adresez administratorului judiciar. Trebuie un șoc la echipă. Sunt convins că Ionel e un om rațional și că realizează că nu i-a ieșit la “U”. E antrenor tânăr, are tot viitorul în față”, a declarat Mărginean la DigiSport.

“Marieta decide dacă pleacă”

“Eu am fost principalul susținător al lui Ionel Ganea. L-am susținut tot timpul, i-am dat putere, tot ce înseamnă condiții peste nivelul mediu al Ligii 1, de la deplasări, vitaminizare, cazare, masă. Pe domnul Ganea îl țin rezultatele. Dacă tot a menajat echipa în Cupă, așteptam o victorie. Administratorul judiciar deține puterea la echipă. Marieta e singura care poate să-i desfacă angajamentul lui Ganea. Eu sunt administrator special, pe linie sportivă, eu pot doar să propun. Ne despărțim pe cale amiabilă și gata. Am dat mâna la greu, dăm mâna și acum”, a adăugat Mărginean.

Ganea: “Să-și dea Mărginean demisia”

Ionel Ganea nici nu vrea să audă de o plecare de la Universitatea. “Dacă eu îmi dau demisia, trebuie să şi-o dea şi el. El a venit la mine şi mi-a spus să dăm credit jucătorilor tineri. Eu am spus că ei nu sunt pregătiţi, că sunt tineri și nu au jucat nici măcar la Divizia C. Mărginean dacă e aşa bărbat să vină la mine şi să spună că şi el a contribuit la rezultatele de până acum. El numai ameninţă! Îi ameninţă pe angajaţi şi jucători. El publică contractul meu în presă şi nu este normal. El nu mi-a oferit mie condiţii, a oferit jucătorilor cazare la cinci stele. Dacă îmi oferea condiţii, îmi aducea jucători, eu am stat în 15-16 jucători.

Nu am beneficiat de niciun euro pentru transferuri. Contractul meu este înregistrat la Federaţie. Şi clubul are clauză de 100.000 de euro, de ce nu spune Mărginean asta?Înainte să îmi facă angajamentul, eu nu am vrut să mai rămân, m-a forţat el. Cine e Mărginean să-mi ceară demisia? E un angajat al clubului, la fel ca mine. Să doarmă Mărginean liniştit şi mâine să vină să-şi dea demisia“, a răbufnit fostul dinamovist.

“Nu a fost penalty”

Ganea a comentat și remiza cu Săgeata, scor 1-1. “Am jucat destul de bine, nu cred că a fost penalty, a fost greșeală de arbitraj, am pornit cu handicap. Dacă nu era acel penalty, am fi câștigat, meritam victoria. Mai sunt multe meciuri de jucat, trebuie să obținem maximum”, a susținut Ganezul.

Distribuie:

Postaţi un comentariu