Manea și Deac au răpus Finlanda

Foto: Dan Bodea

Echipa naţională de fotbal a României a învins reprezentativa Finlandei cu scorul de 2-0 în ultimul amical al reprezentativei ”Tricolore”. Proaspăt campioni cu CFR Cluj, Cristi Manea și Ciprian Deac au marcat golurile victoriei. Primele 15 minute au avut un aer de vacanță, dar ”Tricolorii” s-au descătușat imediat după ocazia lui Băluță din minutul 16. Olteanul a reluat cu capul centrarea lui Budescu, însă fără probleme pentru portarul oaspeților.

Acelaşi Băluţă a şutat în plasa laterală (min. 24), iar Budescu a încercat să îl surprindă pe Hradecky cu un lob de la peste 30 de metri (min. 31). Mingea a trecut puţin peste transversală. Scorul a fost deschis de Manea în minutul 37 după o acțiune a lui Mitriță. În repriza a doua a marcat și Deac, fotbalistul CFR-ului stabilind astfel, scorul final. În ultimele minute ale partidei a intrat în poarta României și Bogdan Lobonț care a bifat cu această ocazie ultima apariție în tricoul echipei naționale.

România a câştigat toate cele patru meciuri amicale disputate în acest an, 2-1 cu Israelul în deplasare, 1-0 cu Suedia la Craiova, 3-2 cu Chile în Austria şi 2-0 cu Finlanda la Ploieşti. Următorul meci al naţionalei antrenate de Cosmin Contra va fi cu Muntenegru, pe 7 septembrie, pe teren propriu, la debutul în Liga Naţiunilor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu