Machado a adus ultima victorie

Gabriel Machado (foto, în alb şi negru) a adus ultima victorie a Universităţii Cluj în cantonamentul din Turcia. Brazilianul a semnat cu "U" până la sfârşitul actualului campionat / FOTO: Dan Bodea

Universitatea Cluj a câştigat ultimul meci test disputat în cantonamentul din Antalya, scor 1-0, cu formaţia din Serbia FK Donji Srem. Pentru alb-negri a înscris Gabriel Machado, în minutul 29, din lovitură de la 11 metri.

Tehnicianul Mihai Teja a abordat partida în formula: Dolha – Ninu, Szilagyi, Rada, Gercaliu – Bucşa, Lungu – Takacs, Kovacs, Max Nicu – Machado. Pe parcursul jocului au intrat în teren şi ceilalţi jucători din lotul echipei, cu excepţia portarului Robert Veselovksy, acesta acuzând în continuare o accidentare.

În cele opt amicale disputate în Turcia “U” Cluj a obţinut trei victorii, un rezultat de egalitate şi patru înfrângeri. “Pentru noi a fost un stagiu de pregătire foarte bun, rezultatele ne mulţumesc şi nu prea, dar vorbim de o perioadă de acumulare, de stabilirea unor relaţii de joc. Suntem pregătiţi pentru partea a doua a campionatului, iar băieţii sunt nerăbdători să începem meciurile oficiale”, a declarat Mihai Teja, la revenirea în ţară.

Universitatea Cluj va disputa primul joc oficial din 2014 l data de 18 februarie, în deplasare, contra Stelei Bucureşti, de la ora 18:15.

Distribuie:

Postaţi un comentariu