LNF / Fără speranță la Baia Mare

"U" Alexandrion a încercat să limiteze scorul din partida cu HCM Baia Mare, pierdută cu 25-35, în etapa a XIII-a a Ligii Naţionale / Foto: Dan Bodea

Universitatea Alexandrion Cluj a pierdut, miercuri seară, cu scorul de 25-35, meciul disputat în deplasare, pe terenul campioanei en-titre a României, HCM Baia Mare. Gazdele au evoluat într-o formulă retrânsă din cauza numeroaselor absențe însă, acest lucru nu s-a văzut pe teren. Au lipsit Diniș-Vârtic, Geiger, Abbingh, Do Nascimento, Oltean, Arenhart, Tătar și Nechita, în timp ce Ungureanu aflată pe bancă nu a evoluat de loc, iar Marin și Davydenko au intrat doar la aruncări de la șapte metri.

Maramureșencele au efectuat practic un antrenament cu public, problema câștigătoarei fiind rezolvatî încă înainte ca meciul să înceapă. Atât cât au rezistat fizic, clujencele au încercat să limiteze proporțiile scorului, iar la pauză s-a intrat la scorul de 18-14, în favoarea gazdelor. În actul secund, tot HCM Baia Mare a dictat tempoul jocului și s-a desprins decisiv după doar opt minute, când Buceschi a marcat pentru 24-18.

Până la finalul întâlnirii, diferența a crescut constant, după ce antrenorul Ion Ani-Senocico a rulat întreg lotul și le-a permis tinerelor jucătoare pe care le are la dispoziție să evolueze câteva minute în fața campioanei. Pentru ”U” Jolidon principala marcatoare a fost Mihaela Ani Senocico, autoare a 8 goluri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu