LNBM / U-BT pierde, dar rămâne pe 2

Foto: Dan Bodea

Echipa masculină de baschet U-BT Cluj a cedat disputa de la Craiova, cu echipa locală SCM, scor 81-91, dar rămâne pe poziția a doua a clasamentului Ligii Naționale de Baschet Masculin, cu 35 de puncte, două în urma liderului CSM Oradea. Așa cum era de așteptat meciul de la Craiova a început și s-a derulat, în primele 10 minute, sub semnul echilibrului. Primul parția s-a terminat la egalitate, scor 23-23, și era greu de anticipat căderea ardelenilor din actul secund. Gazdele au profitat din plin de nesincronizările din jocul echipei lui Marcel Țenter.

După 10 minute de joc catastrofale ale clujenilor, SCM Craiova a intrat la cabine la adăpostul avantajului luat în sfertul doi, 42-33. Revenite pa parchet, cele două echipe au mers din nou cap la cap, conform așteptărilor specialiștilor. Și cel de al treilea sfert a fost adjudecat de olteni, scor 24-23, iar acest avantaj a fost suficient pentru a-și apropia victoria.

În ultimul parțil niciuna dintre combatante nu a reușit să se desprindă pe tabelă, astfel că SCM Craiova a administrat al 7-lea eșec stagional pentru U-BT. Fostul jucător al clujenilor, Darius Hargrove, a avut o evoluție excelentă și a contribuit la succesul echipei sale cu 27 de puncte, 4 recuperări și două pase decisive. Din tabăra ardelenilor s-a remarcat Filip Adamovic cu 20 de puncte, 4 pase decisive și o recuperare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu