LNBM / U-BT a profitat de ”exilul” lui Dinamo

Foto: Dan Bodea

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj au exploatat la maximum ”exilul” forțat al eternei rivale Dinamo București. Ardelenii s-au impus la o diferență de 10 puncte în meciul disputat în Sala Olimpia din Ploiești, scor 85-75. Victoria a reprezentat și revanșa în fața dinamoviștilor care s-au impus în meciul din prima etapă a sezonului regulat, la Cluj-Napoca, cu scorul de 79-78.

Primul sfert al mecoiului de la Ploiești a fost controlat de Dinamo care avea un avantaj de 5 puncte, după primele 10 minute de joc, dar ardelenii au întors meciul până la pauza mare. Elevii lui Marcel Țenter au intrat la cabine la scorul de 40-37. Și cel de al treilea parțial a fost la discreția celor de la U-BT (scor 20-14), pentru ca în ultimul sfert jocul să se desfășoare în ritmul dictat de clujeni, care au ajuns astfel, la a 7-a victorie stagională.

Cu 18 puncte acumulate, U-BT a urcat din nou pe poziția a doua a clasamentului, fiind la doar un punct în urma liderului BC Mureș Târgu Mureș. Etapa viitoare, aXII-a, U-BT va evolua, marți, 15 decembrie, pe teren propriu în compania formației Gaz Metan Mediaș. Meciul este programat de la ora 19.00, la Sala Polivalentă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu