LNBM / Eşec scontat pentru ”U”

Într-o încleştare din start disproporţionată, baschetbaliştii de la Universitatea Cluj nu au avut nicio şansă în faţa celor de la CSU Sibiu / Foto: Dan Bodea

Baschetbaliştii de la CS Universitatea Cluj au pierdut şi meciul cu CSU Sibiu, din cadrul etapei a XV-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, scor 71-97. Dacă nu ar fi existat relaxarea oaspeţilor din sfertul al treilea, adjudecat de băieţii lui Carmin Popa, cu scorul de 21-15, meciul nu ar fi avut practic niciun istoric.

Sibienii au preluat iniţiativa încă din primele secunde de joc şi au controlat în întregime partida, atâta vreme cât şi-au propus acest lucru. Pentru CSU Sibiu, Milos Bojovic a reușit 25 de puncte, 2 recuperări și tot atâtea pase decisive, iar LeVar Seals a strâns 21 de puncte, 5 recuperări și 3 assist-uri, pe când Chris Lee a contabilizat 20 de puncte, 10 recuperări și 4 pase decisive.

Din tabară gazdelor s-a remarcat DeAndre Mays care a pus pe tabelă 17 puncte, a mai reuşit 5 recuperări și 3 pase decisive. Pentru echipa din Sibiu acesta a fost al optulea succes din cele 13 partide disputate în actualul campionat. De partea cealaltă, ”U” Cluj rămâne „pe zero” în ceea ce priveşte victoriile stagionale, având practic înfrângeri pe linie, 14, din tot atâtea meciuri disputate.

Distribuie:

Postaţi un comentariu